Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα, Τετάρτη: 09:00-14:00 – Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-14:00 & 18:00-21:00 – Σάββατο 09:00-15:00

Ωράριο καταστήματος:
Δευτέρα, Τετάρτη: 09:00-14:00 Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-14:00 & 18:00-21:00 και Σάββατο 09:00-15:00

Τηλέφωνο:2821093111

Επισκευές Tablets

Επισκευές iPad:

Το αγαπημένο σας iPad είναι σημαντικό κομμάτι της τεχνολογικής σας ζωής και κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να λειτουργεί απροβλημάτιστα. Στο iReady, προσφέρουμε γρήγορες και αξιόπιστες επισκευές iPad. Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει το iPad σας, ανεξάρτητα από το μοντέλο. Επιδιορθώνουμε την οθόνη, τη μπαταρία, τον επεξεργαστή και άλλα προβλήματα με προσοχή στην ποιότητα και την απόδοση.

tab 2
tab 2

Επισκευές Android Tablets:

Οι συσκευές Android είναι ευέλικτες και λειτουργικές, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως αργή απόκριση στο Tablet σας, κακή μπαταρία ή βλάβη στην οθόνη, εμπιστευτείτε τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας για να αποκαταστήσουν τη λειτουργικότητα της συσκευής σας.

tab 1

Επισκευές Android Tablets:

Οι συσκευές Android είναι ευέλικτες και λειτουργικές, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως αργή απόκριση στο Tablet σας, κακή μπαταρία ή βλάβη στην οθόνη, εμπιστευτείτε τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας για να αποκαταστήσουν τη λειτουργικότητα της συσκευής σας.

Λύση σε κάθε πρόβλημα

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι στην αντιμετώπιση μιας μεγάλης ποικιλίας ζημιών στα tablets. Αναλαμβάνουμε τις παρακάτω επισκευές:

4db883e3 2c4d 49e9 b75a 20d91041f44f
ICONS PROTIMISI 29bnw 16

Οθόνη και Τζάμι:

Ανεξάρτητα αν έχετε σπάσει την οθόνη ή το τζάμι της συσκευής σας, είμαστε εδώ για να το διορθώσουμε. Εφαρμόζουμε εξειδικευμένες τεχνικές και χρησιμοποιούμε ποιοτικά ανταλλακτικά για να επισκευάσουμε την οθόνη σας με ασφάλεια.

ICONS PROTIMISI 29bnw 17

Μπαταρία:

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας; Εμείς αντικαθιστούμε την παλιά σας μπαταρία με μία καινούργια, εγγυώντας έτσι μεγαλύτερη αυτονομία για τη συσκευή σας.

ICONS PROTIMISI 29bnw 18

Κάμερα:

Εάν η κάμερα της συσκευής σας δεν λειτουργεί σωστά ή έχει προβλήματα εικόνας, θα το διορθώσουμε ή θα αντικαταστήσουμε την κάμερα για να απολαμβάνετε πάλι άριστες φωτογραφίες και βίντεο.

ICONS PROTIMISI 29bnw 19

Συνδέσεις και Λειτουργίες:

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την σύνδεση Wi-Fi, Bluetooth, ή άλλες λειτουργίες της συσκευής σας, οι τεχνικοί μας μπορούν να εντοπίσουν και να διορθώσουν το πρόβλημα.

ICONS PROTIMISI 29bnw 20

Ζημιές Hardware:

Εάν η συσκευή σας έχει υποστεί ζημιές από υγρά ή φυσικές καταστάσεις, οι τεχνικοί μας θα προσπαθήσουν να επισκευάσουν τις βλάβες ή να αντικαταστήσουν τα κατάλληλα εξαρτήματα.

Υπηρεσίες Σχετικά με το Software:

ICONS PROTIMISI 29bnw 11

Λογισμικό και Αναβαθμίσεις:

Εγκατάσταση, επιδιόρθωση ή αναβάθμιση λογισμικού.

ICONS PROTIMISI 29bnw 12

Ιός και Κακόβουλο Λογισμικό:

Αφαίρεση ιών και κακόβουλου λογισμικού.

ICONS PROTIMISI 29bnw 13

Επανεγκατάσταση Λειτουργικού Συστήματος:

Επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος για βελτιωμένη απόδοση.

ICONS PROTIMISI 29bnw 14

Διαμόρφωση και Επαναφορά:

Διαμόρφωση της συσκευής και επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.

ICONS PROTIMISI 29bnw 15

Ανάκτηση Δεδομένων:

Ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για την επισκευή του Tablet σας ή για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας