Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα, Τετάρτη: 09:00-14:00 – Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-14:00 & 18:00-21:00 – Σάββατο 09:00-15:00

Ωράριο καταστήματος:
Δευτέρα, Τετάρτη: 09:00-14:00 Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-14:00 & 18:00-21:00 και Σάββατο 09:00-15:00

Τηλέφωνο:2821093111

Επισκευές smartphones

Επισκευές Android κινητών:

Τα Android κινητά αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ψηφιακής σας ζωής. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Android συσκευής σας, αφήστε τα στα χέρια μας!

Στο iReady, έχουμε την εμπειρία και τα απαραίτητα εργαλεία για να διαγνώσουμε και να επισκευάσουμε το κινητό σας με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. Επισκευάζουμε οθόνες, μπαταρίες, κάμερες, βλάβες από νερό, λογισμικό και άλλα, ώστε να απολαμβάνετε ξανά την τεχνολογική σας εμπειρία.

Untitled 2
Untitled 1 1

Επισκευές iPhone:

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το αγαπημένο σας iPhone, ανεξάρτητα από το μοντέλο, έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί είναι πάντα έτοιμοι να αναλάβουν την επισκευή του iPhone σας με επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ανεξάρτητα από την πρόκληση που αντιμετωπίζει το iPhone σας, μπορούμε να το επισκευάσουμε γρήγορα και αξιόπιστα, ώστε να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας χωρίς να ανησυχείτε για τη λειτουργία της συσκευής σας.

Λύση σε κάθε πρόβλημα

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι στην αντιμετώπιση μιας μεγάλης ποικιλίας ζημιών στα smartphones.Αναλαμβάνουμε τις παρακάτω επισκευές:

de3f23af 0b47 4b3e 9966 0eb0d896c67c
ICONS PROTIMISI 29bnw 6

Οθόνη και Τζάμι:

Ανεξάρτητα αν έχετε σπάσει την οθόνη ή το τζάμι της συσκευής σας, είμαστε εδώ για να το διορθώσουμε. Εφαρμόζουμε εξειδικευμένες τεχνικές και χρησιμοποιούμε ποιοτικά ανταλλακτικά για να επισκευάσουμε την οθόνη σας με ασφάλεια.

ICONS PROTIMISI 29bnw 7

Μπαταρία:

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας; Εμείς αντικαθιστούμε την παλιά σας μπαταρία με μία καινούργια, εγγυώντας έτσι μεγαλύτερη αυτονομία για τη συσκευή σας.

ICONS PROTIMISI 29bnw 8

Κάμερα:

Εάν η κάμερα της συσκευής σας δεν λειτουργεί σωστά ή έχει προβλήματα εικόνας, θα το διορθώσουμε ή θα αντικαταστήσουμε την κάμερα για να απολαμβάνετε πάλι άριστες φωτογραφίες και βίντεο.

ICONS PROTIMISI 29bnw 9

Συνδέσεις και Λειτουργίες:

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την σύνδεση Wi-Fi, Bluetooth, ή άλλες λειτουργίες της συσκευής σας, οι τεχνικοί μας μπορούν να εντοπίσουν και να διορθώσουν το πρόβλημα.

ICONS PROTIMISI 29bnw 10

Ζημιές Hardware:

Εάν η συσκευή σας έχει υποστεί ζημιές από υγρά ή φυσικές καταστάσεις, οι τεχνικοί μας θα προσπαθήσουν να επισκευάσουν τις βλάβες ή να αντικαταστήσουν τα κατάλληλα εξαρτήματα.

Υπηρεσίες Σχετικά με το Software:

ICONS PROTIMISI 29bnw 11

Λογισμικό και Αναβαθμίσεις:

Εγκατάσταση, επιδιόρθωση ή αναβάθμιση λογισμικού.

ICONS PROTIMISI 29bnw 12

Ιός και Κακόβουλο Λογισμικό:

Αφαίρεση ιών και κακόβουλου λογισμικού.

ICONS PROTIMISI 29bnw 13

Επανεγκατάσταση Λειτουργικού Συστήματος:

Επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος για βελτιωμένη απόδοση.

ICONS PROTIMISI 29bnw 14

Διαμόρφωση και Επαναφορά:

Διαμόρφωση της συσκευής και επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.

ICONS PROTIMISI 29bnw 15

Ανάκτηση Δεδομένων:

Ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για την επισκευή του smartphone σας ή για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας